Політика конфіденційності та умови користування сайтом

Останнє оновлення 25 червня 2019 року

Політика конфіденційності та умови користування сайтом  "Новоукраїнське життя" (нов.укр)

Інформаційний сайт "Новоукраїнське життя" публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом (нов.укр) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

3. При створенні власного контенту на сайті (нов.укр), користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної , расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті (нов.укр) може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Facebook , Google + та глобального профілю Unet. "Новоукраїнське життя" може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.3. При реєстрації на сайті (нов.укр) відвідувач дає згоду адміністрації сайту "Новоукраїнське життя" на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.4. Інформаційний сайт "Новоукраїнське життя" залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалость роботи користувача в мережі Інтернет.

4.6. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", " Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також статуту "Новоукраїнське життя" і внутрішніх нормативних документів сайту.

4.6. Інформаційний сайт"Новоукраїнське життя" залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту (нов.укр) тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту (нов.укр) використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт (нов.укр) безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics сайт "Новоукраїнське життя" збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 Сайт "Новоукраїнське життя" вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

4.11 Сайт "Новоукраїнське життя" не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Сайт може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Сайт може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені агентства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. Сайт може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

5.Сайт (нов.укр) може містити посилання на сайти, які не належать ресурсу "Новоукраїнське життя".

6.Сайт "Новоукраїнське життя" має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту (нов.укр) на вимогу правоохоронних органів, за рішенням , з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

7.Сайт "Новоукраїнське життя" не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту (нов.укр), якщо такі виникли при користуванні сайтом.

8. Сайт "Новоукраїнське життя" не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті (нов.укр) не зашкодить інтересам третіх осіб.

9.Сайт "Новоукраїнське життя" намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті (нов.укр) булла максимально достовірною. Проте сайт не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

10. Авторські публікації і колонки, які містить сайт (нов.укр), є точкою зору їх авторів. Сайт "Новоукраїнське життя" не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті (нов.укр) з посиланням на інші ЗМІ.

11. Всі права на сайт (нов.укр) і його зміст належать сайту " Новоукраїнське життя" або використовуються сайтом за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

12. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту (нов.укр) для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу "Новоукраїнське життя". Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені, або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт (нов.укр).

13. Копіювання інформації з сайту (нов.укр) може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

14. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту (нов.укр). У межах, які максимально дозволяє закон, "Новоукраїнське життя", ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту (нов.укр), не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту (нов.укр), користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо "Новоукраїнське життя" попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

15. При роботі з сайтом (нов.укр) відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

16. "Новоукраїнське життя" залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.

17. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.